Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Informacion mbi muzeun

Muzeu :  Muzeu Kombëtar Etnografik Krujë

Adresa : "Lagjia Kala", Krujë


Orari i Hapjes

9:00 - 13:00 dhe 15:00 - 18:00

Për periudhën 1 Maj - 30 Shtator:

9:00 - 13:00 dhe 16:00 - 19:00

Dita e pushimit javorë :  E Hënë

Çmimi i Biletës : 300 lekë

Shërbime : Guidë


Tel : +355 551124485

Fax : +355 51122635

Faqia web : http://www.muzeukombetarskenderbeukruje.com

Drejtor :   Mehdi HAFIZI

Kontaktet e Drejtorit  (tel, mail)

Tel : +355 692156764

Email :  mehdihafizi@hotmail.com

« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri