Document Actions
logo museo napolibeniculturali
preview
Dhoma e grave dhe vajzave

Në këtë ambjent janë të  ekspozuara arkat e pajës me anë të të cilave vajzat merrnin pajën kur martoheshin. Është ekspozuar sofra, djepet e fëmijëve etj.

Shfaq

preview
Dhoma e pritjes së burrave

Në këtë ambjent qëndronin vetëm burra. Femra ishte e ndaluar për të hyrë brenda. Nga disa dritare të vogla të vendosura në pjesën e lartë të dhomës ato shikonin se çfare u mungonte burrave dhe vetëm njëra nga femrat vinte deri tek dera dhe sillte atë ç'ka mungonte.

Shfaq

preview
Dhoma e ndenjes

Në këtë ambjent qëndronin së bashku të gjithë pjestarët e familjes kur nuk vinin miq. Ky ambjent përdorej edhe për të fjetur. Fëmijët kishin një vend të veçantë në këtë ambjent.

Shfaq

« Shkurt 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri